De Noordboom is tijdens het Paasverlof gesloten van zaterdag 30 maart tot maandag 8 april 2024
KLOSSE - Nieuwbouwwoning in houtskelet

KLOSSE - Nieuwbouwwoning in houtskelet

BAST Architects & Engineers (www.bast.coop) & Thomas Nachtergaele INTERIEUR (www.thomasnachtergaele.be)


Facebook_logo_square.png#asset:2207

Volg hier hier de laatste foto's op.


Bouwformule

Bouwteam : ontwerp door BAST & Thomas Nachtergaele en uitvoering door De Noordboom.


Bijzonder aan dit project

Door de bouwteamformule konden we reeds vanaf de eerste ideeën en ontwerplijnen alle competenties van ontwerpers en aannemers samenleggen, dit met de nodige aandacht voor de wensen van de bouwheer. De grondige voorbereiding met regelmatige bouwteamvergaderingen (reeds tijdens de ontwerpfase werd bvb. de volledige integratie van alle technieken, afwerking en maatmeubilair vastgelegd) zal er toe leiden dat de bouwfase sneller verloopt en dat we zo tot een perfect eindresultaat komen.


Onze aanpak

Voor deze vrijstaande ééngezinswoning opgebouwd in houtskeletbouw treedt De Noordboom op als totaalaannemer. Vanaf de eerste bespreking met de bouwheer tot en met oplevering zijn onze mensen (vanaf calculator/offertedienst over tekenaar en planner/projectleider tot onze schrijnwerkers die instaan voor de uitvoering) op wekelijkse en zelfs dagelijkse basis in communicatie met alle betrokken partijen. Na het nauwkeurig overleg met de ontwerpers werd de woning volledig in 3D uitgetekend. De inbreng van de interieurarchitect zorgde ervoor dat de afwerkingsdetails (bvb. balken in de zichtbare roosteringen met ingewerkte zwaluwstaartverbindingen, inbouwkeuken, maatkasten, ingewerkte schuifdeuren, …) reeds vooraf goed bedacht moesten worden.

Als aannemer kunnen we in dit project echt al onze vakkennis etaleren : grond- en ruwbouwwerken / houtskeletbouw met delen in CLT en zichtbare roosteringen / EPDM dakbedekking / houten gevelbekleding / ontwerp en uitvoering van alle technieken incl. ventilatie / binnenafwerking wanden en vloeren / maatmeubilair / … kortom een totaaloplossing op maat van de klant.


Jaar van uitvoering : 2020

RUWBOUW HOUTBOUW
TECHNIEKEN INTERIEUR

Dit was een totaalproject: zowel ruwbouw, houtbouw, technieken en interieur werden aangepakt!